Прегледи One-Two Slim

 • Almina
  Со сопругот се расправав дека ако изгубам 10 килограми за еден месец, тој ќе ми даде крзнено палто. Се испостави не сосема фер, затоа што веќе знаев за еден-два тенок, но тој сè уште го нема. И покрај тоа, новиот крзнено палто совршено се вклопува во новата фигура!
 • Almedina
  Тие решија да изгубат тежина заедно со мајка ми, тоа беше таа што читаше некаде за еден-два тенок. Отпрвин не верував, само сакав да ја поддржам, а потоа забележав дека станав повесела, бев помалку уморна и моите омилени фармерки почнаа да висат. Мама генерално цветаше и се подмладуваше, паѓајќи 11 кг. И двајцата бевме задоволни.
 • Andronika
  Јас цело време го поминувам да седам на работа, а вишокот килограми растат само на местото каде што седам. Едноставно немам време да работам во теретана, и не можам да издржам глад. Едно-две тенки капки беа единствениот излез за мене. Постепено, но тежината заминува, иако не правам ништо за ова.
 • Amra
  Бев активно вклучен во спортот, но тежината ми одеше премногу бавно. Потоа со помош на One-Two Slim решив да го забрзам процесот. И навистина: лекот го забрза мојот метаболизам и килограмите само што почнаа да се топат! Не се ограничив во храната, но сепак изгубив 16 килограми за еден месец.
 • Andronika
  Ми се допадна губење на тежината со тенок еден-два. И не е дека не треба да вложувате напори. Подготвен сум да преместувам планини, главната работа е да го видам резултатот. Со овој лек, навистина го исфрлив, комбинирајќи го со лесна диета и утрински вежби. Моето тело само врие со енергија и уживам во мојата леснотија.
Прегледи One-Two Slim
4.8
11