Статии

  • Диета со хеuckда за слабеење, придобивките од леќата, основите на диетата со леќата, недостатоците на моно-диетата со леќата, предностите на слабеењето на леќата, што треба да се отстрани од менито, кои производи се прифатливи, како правилно да се излезе од диетата со леќата, контраиндикации за почетокот на диетата со леќата.
    30 Декември 2020
  • Збир на вежби за губење на тежината: фреквенцијата и времетраењето на обуката, потребната опрема. Вежба за слабеење на нозете и колковите, стомакот и грбот, рацете и задникот. Корисни препораки на специјалисти за да се постигне резултатот.
    22 Ноември 2020